sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2006» - гурт Табула раса

Табула раса

Табула раса
www.tabularasa.com.ua

Прослухати пісні:

"Апрель" (mp3, 1.56 МБ)
"Восток" (mp3, 1.64 МБ)

Команда, яка одною з перших розпочинала український поп-рок, минулого року потрапила до російського музичного ринку з піснею "Восток". Після несподіваної перерви у творчості музиканти знову зібралися та працюють. Концерт ТАБУЛИ РАСИ це завжди якісний звук та захоплююча харизма фронтмена Олега Лапоногова. Багато хто пам’ятає гучні твори ТАБУЛИ 90-х, серед яких:
  • «Сказка Про Май»,
  • «Дорога»,
  • «Любимая Машина»,
  • «Шейк «Шей Шей»,
  • «Рандеву на Бетельгейзе».

ТАБУЛА РАСА є наймістичнішим українським колективом, який свого часу грав досить альтернативну музику, а згодом одним з перших розірвав «протистояння» поп та рок-музики. На фестивалі «Таврійські Ігри» 97-го гурт був визнаний найкращим поп-колективом, хоча грав відвертий рок.

ТАБУЛА РАСА купалася у пропозиціях від російських шоу-бізових магнатів, але жодна з них не зацікавила музикантів – хлопці твердо вирішили грати те, що їм подобається. Саме ТАБУЛА РАСА водночас з Іриною Білик відкрили на ті часи такий нечуваний досвід в Україні, як великі сольні гастрольні тури теренами країни. 1998-й рік шокував прихильників гурту – вокаліст ТАБУЛИ Олег Лапоногов уходить у відпустку – як з’ясувалось потім - на цілих 5 років. Гурт зник звідусіль. Камбек відбувся 2003-го з появою кліпу до пісні „Апрель” та поверненням Олега з Сум до Києва. Саме „Апрель” став початком нового періоду для ТАБУЛИ РАСИ. Цей трек відліковує початок роботи над альбомом „Цветочные Календари”. Частину треків Олег написав під час так званої п”ятирічної відпустки, інша народилася вже у Києві. Реліз платівки відбувся 25-го квітня 2005-го року.

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.