sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2007» - гурт Контрабанда.com.ua

Контрабанда.com.ua


www.contrabanda.com.ua

Прослухати пісні:

"Досить"
(mp3, 3.77МБ)
"Тебе не тримаю"
(mp3, 3.40МБ)

До переліку учасників цьогорічного, четвертого за рахунком „Гнізда” додалися успішні новачки української поп-сцени, гурт „Контрабанда.com.ua”. Учасники колективу самі запропонували організаторам фесту власну участь у найочікуванішій музичній події міста. Отже крім вищезгаданих Gouache, Крихітка Цахес, БУМБОКС, Мурени, МОТОР”РОЛЛА, ТНМК та Город 312 глядачі „Гнізда” стануть свідками білоцерківської прем’єри – концерту гурту „Контрабанда.com.ua”. Команда відіграє програму дебютної платівки.

„Дебютний альбом команди "Контрабанда.com.ua", треба визнати, приємно вражає. Він насичений свіжістю – але ця свіжість, у свою чергу, явно насичена любов’ю до епохи бітників, до музики 60-х – 70-х років минулого століття. І – до тієї контркультури, чий протест заснований на пошуках краси та сенсу. Тут немає заперечення заради заперечення. Тут – чисті прагнення та чесні очі. Бажання знайти в цьому світі щось справжнє – і талант зробити сам процес пошуку витвором мистецтва. Я б назвав цю музику важким блюзом – але не дивуйтеся, коли почуєте в ній напрочуд прозорі тріп-хопові настрої. Здавалося б, обидва ці стилі не назвеш оптимістичними. Умовний мінус. Але, як то часом буває, мінус на мінус дав несподіваний, але такий теплий, близький плюс... Ця музика – як любов до речей, зроблених власноруч, а не конвеєрним методом. В ній – пружність білої глини, терпкуватий присмак лози, блиск нічної води... В ній – гудіння струму в проводах, повільний подих, переплетений з цілунком, і теплий, але свіжий дощ... і – зачаровує, як бачите. Особливо ж зачаровує – голос Ольги Цепкало, це щось невимовно рідне.”

Антон Йожик Лейба, umka.com.ua

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.