sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2007» - гурт Фарбований Лис

Фарбований Лис


www.4x.com.ua/

Прослухати пісні:

"Заквітчаний"
(mp3, 1.06 МБ)
"Черевики"
(mp3, 0.847 МБ)

Гурт народився восени 2002 року. Хотілося грати trip-hop. Але так хотіли 25% гурту – вокалістка. Раніше Леся співпрацювала з гуртом ГДР (з 1998 – 2000р). „Трогательні” пісні, і повисання на мікрофоні, на зразок Beth Gibons із Portishead, були досить переконливими, і примушували плакати вразливих дівчат та парубків. Бас-гітарист розфарбував фанковими відтінками ті страждальні мотивчики. Гітарист нашкрябав своїх мутних акордів в стилі 70-х. Але останній штрих додав барабанщик, який захоплювався хард-кором.»

Склад гурту:

  • Щербак Леся (Masiki): вокал, тексти, музика, сльози, істерика - фотоманьяк.
  • Христофоров Павло: гітара, аранжування.
  • Посипайко Ігор (Fox): клавішні.
  • Татарчук Олег (Bruce): бас-гітара, аранжування, пунктуальність - індіанець.
  • Нагорнюк Сергій (Elvis): ударні, масаж, татуювання.

Надісланий музикантами матеріал переконав журі у необхідності запросити у свою компанію саме Фарбованого Лиса. Головними критеріями відбору були мелодійність, актуальність, зіграність.

Останнім часом «Фарбований Лис» виступає нечасто. За словами вокалісти Лесі Masiki Щербак, це пов’язано насамперед з відсутністю менеджменту. Втім, судячи зі зростаючої популярності команди в Інтернеті, у «Лиса» наразі є непоганий шанс пересісти у перший вагон шоу-бізнесового потягу.

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.