sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2008» - гурт Мурени

Мурени

Мурени
http://www.mureny.com/

Прослухати пісні:

"Залишаю"
(mp3, 3.57 МБ)

"Заручниця іміджу"
(mp3, 3.64 МБ)

В актуальну епоху пере- і недопродюсованих проектів у місцевому шоубізі та тотальних оголених дівочих частин тіла у наших електронних медіа поява «Мурен» може видатись дивною і навіть неочікуваною. Це не група випадкових персонажів, яких відібрали на численних кастингах, це тим більше не гіперамбіційні й настільки ж безтолкові «регіонали», яких столичні «воротили» підкоректували за допомогою стандартного артистичного тюнингу (стилісти/візажисти/аранжувальники і т.п.) і запустили в загальний котел. Щоб подивитись, що з того вийде…

«Мурени» - такі, як вони є, - і це, можливо, найкраще, що є у цьому бенді. Право на те, щоби бути справжнім, просто так не дістається – його потрібно заслужити. У «Мурен» воно є. Вони не впали з неба – група активно функціонує вже майже 10 років. Вони грають те, що їм подобається – умовно кажучи, адаптований до українських реалій та ментальності брит-поп. Щось робить їх трохи подібними на асоціальних Manic Street Preachers. Їхні тексти не напишеш на замовлення – подібний рівень відвертості не купується і не продається, тому цим дещо наївним пісням віриш.

Можливо, лише трохи більше нервів і парадоксальності у поєднанні жорсткості та ніжності. Напевно, трохи менше думок про відповідність т. зв. формату. І тоді напевне «Мурен» ніщо не зможе «нагнути». у них є стержень – у цьому сумнівів немає. вихід «мурен» на поверхню із своїм дебютним альбомом, який відбувся – це переконливе підтвердження динамізму, якого набуває українська шоу-індустрія. Може так статись, що комусь із старожилів артистичного олімпу доведеться посунутись. Із муренами, як відомо, жартувати не варто!

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.