sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2008» - гурт PUNK TV

PUNK TV

PUNK TV
http://www.myspace.com/musicpunktv

Прослухати пісні:

"Every minute is ok"
(mp3, 4.58 МБ)

"Winter sample"
(mp3, 3.56 МБ)

Punk TV – це електро-роковий гурт, заснований 2004-го року в Новосибірську. Їхній перший трек за назвою «Snowboy» потрапив до багатьох компіляцій та збірок, а сама команда встигла взяти участь у відомих російських фестивалях «Nokia Lab Actual Music» та «Stereoleto» та прокотитися Росією в межах «Eurojesus winter tour».

На початку 2005-го «Snowboy» та другий сингл «Zoomer Goodnight» потрапили в ротацію лондонської радіостанції BBC Radio 1. У червні 2005-го світ побачив дебютний альбом Punk TV у жовтні 2006 він був перевиданий у США.

Історія Punk TV починається 2003-го року коли Алекс Кельман придбав свій перший семплер. У січні 2004Алекс запросив до гурту Володимира Комарова для участі у запису електронного треку «Snowboy». Після цього в пресі один за одним стали з’являтися гарні відгуки про нікому невідомий колектив з Новосибірська. Нове звучання критикам прийшлося до душі. Багато хто намагався порівняти Punk TV з Chemical Brothers, але в решті решт знайти більш менш схожі приклади виявилося неможливо.

Влітку 2004-го гурт дав свій перший живий концерт на фестивалі «Sunvibes» в Алтаї.

Назва Punk TV невипадкова – «punk», як вияв протесту, «tv», як символ повсякденності.

У січні цього року хлопці закінчили роботу над другим альбомом «Music For The Broken Keys». Новий реліз вирізняється більш «дорогим» звуком. Самі музиканти характеризують нову платівку трьома словами: «Кохати! Рухатися! Вірити!»

(за матеріалами wikipedia.org)

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.