sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2009» - гурт Мурени

Мурени

Мурени
www.mureny.com

Прослухати пісні:

"Без меж"
(mp3, 2.90 МБ)

"Мадемуазель"
(mp3, 9.00 МБ)

Мурени створено 98-го року. Хлопці самостійно створили команду та 7 років експериментували з музичними стилями і напрямками, здобувши безцінний досвід виступів на різноманітних майданчиках.

"У музиці цього гурту можна почути вплив Beatles та деяких сучасних британських гуртів та колективів, які грають брит-поп, - вважає відомий продюсер Віталій Телезин. - Невипадково одна з улюблених команд вокаліста Мурен, Вані - шведський Kent. Я сам свого часу захоплювався ними. "Мурени" також використовують нестандартний підхід до створення текстів, та навмисно ігнорують інколи канони побудови шлягерів. В мене перед очима відбувається розвиток музичних ідей гурту. За цим дуже цікаво спостерігати."

Перший альбом коллективу, який вийшов минулоріч отримав назву "Схожа на осінь". Комада Мурени є своєрідним символом Гнізда. Хлопці виступають на фестивалі вже ....раз. І якщо перші спроби були дещо незграбними передусім завдяки браку досвіду і хвилюванню то зараз це об'єктивно потужний концертний склад. Зараз триває робота над другим повноцінним альбомом Мурен а широкий загал вже почув і побачив два сингли з нього. Отож зараз гурт немає нічого спільного з декоративними морьскими істотами, це справжні музичні хижаки які не забувають про свої сильні ліричні сторони.

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.