sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2009» - гурт о.torvald

о.torvald

о.torvald

Прослухати пісні:

"Не грузи"
(mp3, 2.95 МБ)

"Зі мною ти"
(mp3, 2.75 МБ)

Відшукувати нові молоді команди та ставати для них своєрідним трампліном до великого успіху,- такий девіз фестивалю і організатори ніяким чином не забувають про цю славну традицію і цього разу.

Група утворилась 4 листопада в Полтаві. В 2006 переїхали до Київа, де на власній портативній студії було зроблено перші спроби зробити професійний запис.

Увесь 2007 рік хлопці присвятили запису дебютного альбому, яквй побичив світ у 2008. Альбом було записано в реальному часі а його зведенням займався Олександр Піпа. 10 міцних забойних треків нікого не залишили байдужими. Кілька треків з нього увірвалися в радіо і теле ефіри." Залишай”, стала справжнім гімном усіх закоханих.

Вони молоді, вміру зухвалі, а головне знають як перетворити будь яку аудиторію на своїх прихильників і фанатів вже після першої пісні.

Вони ті на кого покладають свої надії прихильники нової української рок музики. Вони-гурт О. Torval'd. Завітайте на Гніздо 2009 і переконайтеся в тому самі!

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.