sponsor
 
   
 

Артисти музичного фестивалю «Гніздо-2009» - гурт С.К.А.Й.

С.К.А.Й.

С.К.А.Й.
www.skay.com.ua

Гурт С.К.А.Й. можна справедливо назвати одним з найпопулярніших рокових гуртів в українському шоу-бізнесі.

Гурт був заснований у 2001 році. З того часу хлопці встигли написати багато пісень, активно погастролювати Україною, взяти участь у таких фестивалях як „Червона Рута”, "Перлини сезону", "Таврійські ігри", «Гніздо»… В цілому музиканти визначають свій стиль як поп-рок. Пісні С.К.А.Й. – це окремі оповідання про стосунки людей, про почуття та про все те, що оточує хлопців у житті.

У 2006 році компанія Лавіна Мьюзік презентувала дебютний альбом гурту, під назвою „Те, що треба”. Хіти з альбому одразу ж потрапили до гарячих ротацій на радіо, кліпи не зникають з ефіру телеканалів.

Літом 2006-го колектив вперше виступає на фестивалі Гніздо в Білій Церкві. Цей виступ об'єктивно було визнано одним з найкращих на фестивалі.

31 жовтня 2007 року гурт презентував свій другий альбом «Планета С.К.А.Й.».

Як зазначив Едуард Клім, генеральний директор Lavina Music та продюсер гурту С.К.А.Й.: «Гурт значно виріс, і це очевидно. Тому другий альбом я можу впевнено назвати кращим роковим альбомом України в 2007 році».

У цьому ж році «С.К.А.Й.» вирушили у концертний тур в рамках святкування 1020-річчя Хрещення Русі. Концертний тур пройшов 26 найбільшими містами України, Росії та Білорусі та інших країн. Цей захід мав за мету створення традиції щорічного святкування Дня Хрещення Русі в країнах слов'янської співдружності.

У 2009 році, вже вдруге радіостанція ДжемFM нагороджує гурт С.К.А.Й. Цього року за досягнення музикантів у галузі рок музики гурт отримує одразу дві статуетки Не попса. Відео робота С.К.А.Й «Подаруй світло» перемогла у номінації «Кращий кліп року». А концертний тур спільно з музикантами «ДДТ» та «Брати Карамазови» був відзначений як «Кращий тур року».

Хлопці не збираються зупинятися на досягнутому і наразі працюють над третім альбомом.

С.К.А.Й. першими погодилися виступити на благодійному заході присвяченому земляку Ігорю Пелиху з яким музиканти товаришували вже живучи в Києві . Під час виступу на Гніздо-2009 хлопці презентуватимуть файне місто Тернопіль, яке є рідним як для музикантів так і для Ігоря Пелиха.

 


  Поділитись:
 
 
Розробка сайту - ABC.NET.UA   Фестиваль Гніздо 2006—2013. Усі авторські права застережено Законом України про авторське та суміжне право.